Oven Baked Tradition Dog Fresh Fish - напіввологий корм холістік для собак всіх порід. Щоб зберегти поживні властивості білків і вітамінів, для його приготування використовують унікальний і цікавий метод - випічка корми в печі. Цей спосіб дозволяє зберегти натуральний аромат і смак м'яса в кормі. Корм Oven-Baked Tradition Dog Fresh Fish приготовлений зі свіжої риби та продуктів, які легко засвоюються собаками. Концентрація поживних речовин в гранулі висока, тому корм поживний, і ваш вихованець буде ситий. Продукти харчування й добавки, які використовують при приготуванні корму Oven Baked Tradition для собак не містять: антибіотики, штучні ароматизатори і консерванти.
Корм не містить: пшеницю, кукурудзу і сою.
Норма годування:
- вага собаки 1,4 - 7 кг 38 - 115 грам на добу
- вага собаки 8 - 10 кг 154 - 192 грам на добу
- вага собаки 11 - 20 кг 192 - 308 грам на добу
- вага собаки 21 - 29 кг 308 - 385 грам на добу
- вага собаки 30 - 38 кг 385 - 462 грам на добу
- вага собаки 39 - 48 кг 500 - 577 грам на добу
- вага собаки 49 - 56 кг 577 - 654 грам на добу
Основні | |
---|---|
Виробник | Oven Baked |
Країна виробник | Канада |
Вікова група | Для дорослих тварин |
Вага упаковки | 2.27 кг |
Вид корму | Основне харчування |
Тварина | Собаки |
Клас корми | Холістік |
Розмір породи тварин | Дрібні, Середні, Великі, Гігантські |
Основна | |
Особливі потреби | Основне харчування |
Форма випуску | Полувлажный корм |
Основа корму | Риба |
Склад | свіже м'ясо риби 25%, висушене м'ясо риби 16,23%, ячмінь, жито, горох, кокосовий гліцерин, масло каноли, рис, трава міскантус, докозагеновая кислота (ДГК), глюкозамін гідрохлорид, хондроїтин сульфат, екстракт розмарину |
Гарантований аналіз | протеїн 22%, жир 12%, клітковина-3%, кальцій 0,75%, фосфор 0,55%, калій 0,6%, натрій 0,15%, омега 3 1%, омега 6, 2%, глюкозамін 650 мг/кг, хондроїтин сульфат 550 мг/кг, ДГК 0,3% |
- Ціна: 1 692 ₴
- Немає в наявності
- Код: 9903-5
Напіввологий корм Oven Baked для дорослих собак з рибою | Oven Baked Tradition Dog Fresh Fish 2,27 кг
1 692 ₴
- +380 (66) 195-03-05
- +380 (97) 135-19-50