Oven Baked Tradition Dog Fresh Fish — напіввологий корм холістик для собак усіх порід. Щоб зберегти поживні властивості білків і вітамінів, для його приготування використовують унікальний і цікавий метод — випікання корму в печі. Цей спосіб дає змогу зберегти натуральний аромат і смак м'яса в кормі. Корм Oven-Baked Tradition Dog Fresh Fish приготований зі свіжої риби та продуктів, які легко засвоюються собаками. Концентрація поживних речовин у гранулі висока, тому корм поживний, і ваш вихованець буде ситий. Продукти та добавки, які використовують під час приготування корму Oven Baked Tradition для собак не містять: антибіотики, штучні ароматизатори та консерванти.
Корм не містить: пшеницю, кукурудзу та сою.
Норма годування:
- вага собаки 1,4 - 7 кг 38 - 115 грамів на добу
- вага собаки 8-10 кг 154-1 192 грами на добу
- вага собаки 11-20 кг 192-308 грамів на добу
- вага собаки 21-29 кг 308-385 грамів на добу
- вага собаки 30-38 кг 385-462 грам на добу
- вага собаки 39 — 48 кг 500 — 577 грамів на добу
- вага собаки 49 — 56 кг 577 — 654 грам на добу
Основні | |
---|---|
Виробник | Oven Baked |
Країна виробник | Канада |
Вікова група | Для дорослих тварин |
Вага упаковки | 9.07 кг |
Вид корму | Основне харчування |
Тварина | Собаки |
Клас корми | Холістік |
Розмір породи тварин | Дрібні, Середні, Великі, Гігантські |
Основна | |
Особливі потреби | Основне харчування |
Форма випуску | Полувлажный корм |
Основа корму | Риба |
Склад | свіже м'ясо риби 25%, висушене м'ясо риби 16,23%, ячмінь, жито, горох, кокосовий гліцерин, масло каноли, рис, трава міскантус, докозагеновая кислота (ДГК), глюкозамін гідрохлорид, хондроїтин сульфат, екстракт розмарину |
Гарантований аналіз | протеїн 22%, жир 12%, клітковина-3%, кальцій 0,75%, фосфор 0,55%, калій 0,6%, натрій 0,15%, омега 3 1%, омега 6, 2%, глюкозамін 650 мг/кг, хондроїтин сульфат 550 мг/кг, ДГК 0,3% |
- Ціна: 6 052 ₴
- В наявності
- Код: 9903-20
Напіввологий корм Oven Baked для дорослих собак з рибою ⁇ Oven Baked Tradition Dog Fresh Fish 9,07 кг
6 052 ₴
- +380 (66) 195-03-05
- +380 (97) 135-19-50